Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

General

Informació legal sobre la Fundación Bancaria Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa”

Fundación Bancaria Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa” (en endavant, "Fundació Bancària  ”la Caixa”), amb NIF G-58899998 és el resultat de la transformació en fundació bancària de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona (”la Caixa”). Consta inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri de Justícia, amb el número 1.658 i en el Registre Mercantil de Palma de Mallorca, tom 2.772, foli 72, full PM-84543, inscripció número 2. Està subjecta al protectorat del Ministerio de Economia i Competitivitat i té el domicili social a Palma (Illes Balears), Plaça Weyler, 3, codi postal 07001.

Fundació Bancària ”la Caixa”, orienta la seva activitat principal a l'atenció i desenvolupament de l'obra social i a l'adequada gestió de la seva participació a CaixaBank, SA, de conformitat amb allò que disposa la Llei 26/2013, de 27 de desembre, de caixes d'estalvis i fundacions bancàries.